Skip Navigation Links
Denetim Kurulu

NEVİN KURT

DENETİM KURULU ÜYESİ

1963 Giresun doğumlu olup, ilk orta ve lise eğitimini Giresun’da tamamlamıştır. 1985 yılında KTÜ Mimarlık Mühendislik Fakültesi Mimarlık Bölümünden mezun oldu. Giresun Köy Hizmetleri İl Müdürlüğünde 1990-1996 yılları arasında görev yaptıktan sonra istifa edip, 1997- 2004 yıllarında Onur Mimarlık adıyla kurmuş olduğu kendi ofisinde Plan, Proje ve Taahüt işleri yaparak bir çok projeyi gerçekleştirmiştir. . 2004 yılında çocuklarının eğitimi için Ankara’ya taşınmış, evli ve iki çocuk annesidir. Ada Poligon Yapı Denetim firmasında Proje ve Uygulama Denetçisi olarak görev yapmıştır. Halen 2014 yılında eşiyle birlikte kurmuş olduğu EVRİM İş Sağlığı ve Güvenliği A.Ş. de Şirket Müdürü ve İş Güvenliği Uzmanı olarak görev yapmaktadır. Bilirkişilik, Yapı Denetim Uzmanlığı ve İş Güvenliği Uzmanı Sertifikalarına sahiptir. Mimarlar Odası Ankara Şube , Çeşitli Sivil Toplum örgütü üyeliği, ve Sosyal Proje çalışmaları yapmaktadır.

 

 

KENAN UZUN

DENETİM KURULU ÜYESİ

1978 Rize İkizdere doğumlu. İlk orta öğrenimini Ankara'da Yalçıneskiyapan İlköğretim Okulunda, Lise Öğrenimini Ankara Lisesinde tamamladıktan sonra 1996 yılında Dumlupınar Üniversitesi İİBF Fakültesi İktisat bölümüne girdi ve 2000 yılında mezun oldu. Yüksek Lisans Öğrenimini yine Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Tezsiz olarak Yönetim Organizasyonu üzerine yaptı.2002 yılında askerlik görevini tamamladıktan sonra 2003 yılında özel bir firmada muhasebe mesleğine başladı. 2007 yılında Mali Müşavirlik sınavlarını başarıyla tamamladıktan sonra halen özel şirketler grubunun mali müşavirlik hizmetlerini yürütmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

 

AHMET KAVAL

DENETİM KURULU ÜYESİ

 
Güncel Haberler
DUYURU.
Sayın üyemiz
25.06.2023 tarihinde yapılan genel kurulumuzda,bu yıl ana yollardan başlama temayülümüzü birlik yönetimine şifahi olarak ilettik.Birlik başkanı ellerindeki nakit para ile yollara başlayacaklarını söyledi.Yolların açılması ile arazimiz arsa mahiyeti arz edecek ve inşaat yapmak için uygun hale gelecektir.Ayrıca Mahkemenin imar planı iptalı üzerine,yeni plan yapılmış ve il ve ilçe belediyeleri meclislerinden geçerek,askı süreçlerini tamamlamıştır.Birkaç itiraz olmuş olup, süreç devam etmektedir.
Kongrede alınan kararlar;
1-Aidatlar 150₺ (yüzelli) olarak devam edecektir.
2-Huzur hakları artırılmayarak,aynı kalmıştır.
3-Gecikme cezası yüzde iki buçuk (%2,5)olmuştur.
Hisselerimizde gözle görülür bir yükseliş izlenmektedir.İnşaatların başlaması ile hisselerimiz rayiç değerlerine çıkacaktır.Bu vesile ile yönetim  kurulu adına hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım.
İlyas Şirin
Yönetim kurulu başkanı

VEFAT İLANI

Dayım Abdullah Özgen hakka yürüdü ALLAH C.C.HU  rahmet eylesin. Ahmet Kaval  05334820007 Trabzon  MAÇKA'DA ORMAN ÜSTÜ MAH. Yarın öğlen namazına müteakip defnedilecektir.


2021 GENEL KURUL SONUÇ DUYURUSU

Genel Kurul Sonuç Bildirimi Görüntülemek İçin Tıklayınız.

 

 

 


DUYURU

BAŞKANIN MESAJI

ŞANTİYE BİNAMIZDA YAPILAN İSTİŞARE TOPLANTISINA GİMAT ANADOLU OLARAK İLYAS ŞİRİN,GÜVEN CİRAV VE NEVİN LA BİRLİKTE KATILIM SAĞLADIK.BU YIL YOLLARDAN BAŞLAMA NOKTASINDA DELEGASYON VE YÖNETİM İSTEKLİ GÖRÜNDÜ.BİZDE BU DİĞER KONULARDA DESTEK VERDİK.AYRICA BAŞKANIMIZ İLYAS ŞİRİN İKİ SEFER SÖZ ALARAK GÖRÜŞLERİNİ DİLE GETİRMİŞTİR.

 


ZİYARET

Gölbaşı Belediye Başkanımız Sayın Ramazan ŞİMŞEK Ziyareti Hakkında

http://www.birligimiz.com.tr/golbasi-belediye-baskanimiz-sayin-ramazan-simsek-ziyareti-hakkinda-haberi-124.html

 


DUYURU

PROJENİN ÇÖZÜMÜNE İLİŞKİN YAPILAN BİLGİLENDİRME TOPLANTILARININ DEĞERLENDİRME SONUCUNUN ORTAKLARA DUYURUSU

EK-1

EK-2

VİDEOLAR İÇİN TIKLAYINIZ


Bilgilendirme Toplantısı Görselleri

Bilgilendirme Toplantı Görsellerini İncelemek İçin Tıklayınız


Üyemizin Proje İle Görüşleri

Bir üye olarak kanaatleri mi paylaşmak isterim. Uzun zaman beklememize rağmen çözüm için ciddi bir araştırma ve arayış yapıldı. Bunu anlıyoruz. Ancak düne kadar kooperatiflere ait alanların kooperatiflere verilmesi ile kooperatif üyelerinin kendi alanlarını hobi bahçesi olarak da değerlendirebileceklerini, doğru çözümün bu olduğunu düşünüyordum.

Yazının Devamını Okumak İçin Tıklayınız