Skip Navigation Links
Yönetim Kurulu

ONURSAL BAŞKANIMIZ

KEMAL CİRAV

(Gazeteci-Tüccar-İş Adamı)

 

Kemal CİRAV 1932 yılında Trabzon Arsin' de doğmuştur. Baba adı Hami, anne adı Ayşe'dir.  İlköğretimini Trabzon Arsin' de bitiren Kemal CİRAV, lise öğrenimini Trabzon Ticaret Meslek Lisesinde tamamlamıştır ve 1953 yılında İstanbul' da İktisadi ve Ticari İlimler Akademisinden Mezun olmuştur.

 

Askerliğini Yedek Subay olarak Çorlu da yapan Kemal CİRAV, daha sonra Trabzon da fındık ihracatına başladı. Trabzon da bulunduğu sürede basın hayatına girerek hizmet gazetesinin yazı işleri müdürlüğünü bir müddet yaptı.

 

1971 yılından itibaren ticaret faaliyetine Ankara ' da devam etmektedir. Ankara'nın tanınmış iş adamlarından olan Kemal CİRAV birçok cemiyetlerin ve mesleki kuruluşların kurucu üyeliklerinde bulunmuş, yönetim kurullarında yöneticilik yapmıştır. Ankara Ticaret Odası meclis başkanlığı görevinde de bulunmuştur.

 

Kendisi Fisko Birlikte Yönetim Kurulu Üyeliği, Gimat Yapı Kooperatifi Başkanı olarak Gimat Gıda Sitesinin yapımı ve faaliyete geçmesinde lider isim olmuştur. Gimat Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş ve Gimat İnşaat A.Ş' ye bağlı şirketlerin Yönetim Kurulu Başkanlıklarını yapmıştır.

 

Ankamall Alışveriş Merkezi kurucusu olan Kemal CİRAV halen Ankamall AVM sahibi bulunan Yeni Gimat İşletmeleri A.Ş' de Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Evli ve üç çocuk babasıdır.   

                       

Kooperatifimiz Kemal CİRAV beyin bilgi ve birikimlerinden istifade etmektedir. Kendilerine teşekkürlerimizi arz ederiz.

 

 

 

İLYAS ŞİRİN

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

 

1953 yılında Of’ta doğdu. İlkokulu Uğurlu Köyü İlkokulu’nda, Ortaokulun 1. ve 2. sınıflarını Rize’de, 3. sınıfını Of Şehit Ahmet Türkan Ortaokulu’nda okudu. Liseyi yatılı olarak Ankara’da Kimya Teknisyen Okulu’nda, Üniversiteyi Gazi Üniversitesi Kimya Mühendisliği’nde okuyarak 1978 yılında mezun oldu. Evli üç kız babasıdır.

 

1978 – 1980 yılında özel bir yurtta Müdürlük yaptıktan sonra, 1980 yılında Türkiye Şeker Fabrikaları A. Ş. Ankara Şeker Fabrikası’nda göreve başladı. Şeker Şirketinde Mühendis, İşletme Şefi, Kalite ve İşletme Kontrol Şefi, Baş Mühendis, Eğitim Müdürü, 2005-2013 yılına kadar Eğitim Dairesi Başkanı olarak görev yapmıştır.

 

Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında Başkanlık, Yöneticilik yaptı. Ankara Karadenizliler Dernek Başkanlığı, Kimya Sanat Mezunları Derneği Dernek Başkanlığı, Of’lular Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, Cihanspor Kulübü Başkanlığı (Ankara Amatör Küme), Etimesgut Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Başkanlığında bulundu. Halen bu derneklerin onursal başkanıdır.

 

ISO 9000, İnsan Kaynakları Yönetimi, Zaman Yönetimi, Toplantı Yönetimi, Proje Yönetimi, İletişim ve İnsan İlişkileri, Halkla İlişkiler konularında eğitimlere katılmış ve birçok konuda seminer ve konferanslar vermiştir.

 

Yeniay, Agid gibi yapı kooperatifi başkanlıkları oldu. Çeşitli kuruluşlara (Dernek – Şirket) danışmanlık yapmaktadır. Anadolu grup yönetim kurulu başkanlığı ve genel müdürlüğünü yönetmektedir.

 

11 Mart 2012 tarihinde yapılan kongrede, üst birliğimiz Özlem Konut Kooperatifler Birliği Başkan Yardımcılığına seçilmiştir.

16 Ocak 2013 Tarihi itibariyle kendi isteği ile Daire Başkanı iken emekliye ayrılmıştır.

 

(25.06.2022 TARİHİNDE BİRLİK BAŞKANLIĞINDAN AYRILMIŞTIR)

 

 

 

RECAİ KESİMAL

YÖNETİM KURULU ll. BAŞKANI

 

1964 Rize Çamlıhemşin Doğumlu, Gıda ve ihtiyaç maddeleri Ankara Toptancılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini 2001 yılından beri 5 dönemdir yürütmektedir, aynı zamanda Yeni Gimat İşyerleri İşletmesi  Başkan Yardımcılığı görevini  sürdürmekte olan Recai KESİMAL Ankara Ticaret Odası Meclis Üyesidir.

 

Kesimal Kardeşler Kuruyemiş İmalat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin de sahibi olan Recai KESİMAL Gimat' ta kuruyemiş toptancılığı ile uğraşmaktadır. Aynı zamanda gıda ihracatı yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır. 2013-2017 Dönemi için ATO YÖNETİM KURULU'na Seçilmiştir.

 

MEHMET FATİH AKICI

MUHASİP ÜYE

 

19.09.1960 Ankara'da doğdu. İlk orta ve liseyi Ankara'da bitirdi. Gazi Üniversitesi İşletme Fakültesinden 1982 yılında mezun oldu. 2001 yılında Türkiye' nin çeşitli yörelerinde çalıştıktan sonra MSB dan emekli oldu. Serbest ticaretle meşgul olup, evli ve iki çocuk babasıdır.

 

 

(26.06.2022 TARİHİNDE ÜST BİRLİK YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİNE SEÇİLMİŞTİR)

 

 

 

Güven Cirav

Yönetim Kurulu Üyesi

 

 1969 yılında Trabzon da doğmuştur.İlk ve orta öğretim tahsilini Ankara da tamamlamış,1990 yılında İstanbul Teknik Üniversitesinden İnşaat Mühendisliği dalında mezun olduktan sonra Amerika Birleşik Devletlerinde İşletme master ını San Francisco State Üniversitesinde 1994 yılında tamamlamıştır..1995 senesinden itibaren gida ve inşaat sektörlerinde olan aile şirketlerinde yöneticilik yapmaktadır.Trabzonspor klubü kongre üyesidir

 

Hüseyin Dilaver

Yönetim Kurulu Üyesi

 

 1961 yılı Sürmene doğumludur. KTÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden 1985 yılında mezun olmuştur. 1986 yılında kamuda çalışmaya   başlamıştır. Müdürlük, Daire Başkanlığı, Genel Müdür Yardımcılığı, Genel Müdürlük görevlerinde sırası ile bulunmuştur. Halen çalışma hayatına "Şehircilik   Uzmanı" olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığında devam etmektedir.

 Evli ve iki çocuk babasıdır.

 
Güncel Haberler
DUYURU.
Sayın üyemiz
25.06.2023 tarihinde yapılan genel kurulumuzda,bu yıl ana yollardan başlama temayülümüzü birlik yönetimine şifahi olarak ilettik.Birlik başkanı ellerindeki nakit para ile yollara başlayacaklarını söyledi.Yolların açılması ile arazimiz arsa mahiyeti arz edecek ve inşaat yapmak için uygun hale gelecektir.Ayrıca Mahkemenin imar planı iptalı üzerine,yeni plan yapılmış ve il ve ilçe belediyeleri meclislerinden geçerek,askı süreçlerini tamamlamıştır.Birkaç itiraz olmuş olup, süreç devam etmektedir.
Kongrede alınan kararlar;
1-Aidatlar 150₺ (yüzelli) olarak devam edecektir.
2-Huzur hakları artırılmayarak,aynı kalmıştır.
3-Gecikme cezası yüzde iki buçuk (%2,5)olmuştur.
Hisselerimizde gözle görülür bir yükseliş izlenmektedir.İnşaatların başlaması ile hisselerimiz rayiç değerlerine çıkacaktır.Bu vesile ile yönetim  kurulu adına hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım.
İlyas Şirin
Yönetim kurulu başkanı

VEFAT İLANI

Dayım Abdullah Özgen hakka yürüdü ALLAH C.C.HU  rahmet eylesin. Ahmet Kaval  05334820007 Trabzon  MAÇKA'DA ORMAN ÜSTÜ MAH. Yarın öğlen namazına müteakip defnedilecektir.


2021 GENEL KURUL SONUÇ DUYURUSU

Genel Kurul Sonuç Bildirimi Görüntülemek İçin Tıklayınız.

 

 

 


DUYURU

BAŞKANIN MESAJI

ŞANTİYE BİNAMIZDA YAPILAN İSTİŞARE TOPLANTISINA GİMAT ANADOLU OLARAK İLYAS ŞİRİN,GÜVEN CİRAV VE NEVİN LA BİRLİKTE KATILIM SAĞLADIK.BU YIL YOLLARDAN BAŞLAMA NOKTASINDA DELEGASYON VE YÖNETİM İSTEKLİ GÖRÜNDÜ.BİZDE BU DİĞER KONULARDA DESTEK VERDİK.AYRICA BAŞKANIMIZ İLYAS ŞİRİN İKİ SEFER SÖZ ALARAK GÖRÜŞLERİNİ DİLE GETİRMİŞTİR.

 


ZİYARET

Gölbaşı Belediye Başkanımız Sayın Ramazan ŞİMŞEK Ziyareti Hakkında

http://www.birligimiz.com.tr/golbasi-belediye-baskanimiz-sayin-ramazan-simsek-ziyareti-hakkinda-haberi-124.html

 


DUYURU

PROJENİN ÇÖZÜMÜNE İLİŞKİN YAPILAN BİLGİLENDİRME TOPLANTILARININ DEĞERLENDİRME SONUCUNUN ORTAKLARA DUYURUSU

EK-1

EK-2

VİDEOLAR İÇİN TIKLAYINIZ


Bilgilendirme Toplantısı Görselleri

Bilgilendirme Toplantı Görsellerini İncelemek İçin Tıklayınız


Üyemizin Proje İle Görüşleri

Bir üye olarak kanaatleri mi paylaşmak isterim. Uzun zaman beklememize rağmen çözüm için ciddi bir araştırma ve arayış yapıldı. Bunu anlıyoruz. Ancak düne kadar kooperatiflere ait alanların kooperatiflere verilmesi ile kooperatif üyelerinin kendi alanlarını hobi bahçesi olarak da değerlendirebileceklerini, doğru çözümün bu olduğunu düşünüyordum.

Yazının Devamını Okumak İçin Tıklayınız